onsdag 9 september 2020

Vargen kommer !!!!

 



Ja ni vet ? sagen om pojken som ropade vargen kommer .
Om ni inte hört den så kommer en kort förklaring här .
Pojken som "busade" och skrämde alla i byn med att ropa ,Vargen kommer !!!
Alla blev rädda och sprang och gömde sig .
det här gjorde han flera gånger .
Till slut trodde inte byborna på honom längre .
Så när det verkligen var sant , gick ingen och gömde sig .
Ungefär så .
*
jag känner lite av det , jag har nu pratat om mitt mående så länge , alltså jätte länge , som en hypokondriker , så jag tror att många inte längre orkar lyssna på mig , trist att prata om sjukdomar mest hela tiden  ja håller med , men om 
man som jag lever med ett dåligt mående så är det ju just det som finns i min hjärna det är min förbannade verklighet. Och om man sen måste stri och verkligen bana sig en väg framåt , ja då tar det upp ens verklighet mest hela tiden .
Jag pendlar en hel del i hur jag mår , jag blir verkligen olika personligheter , så ja kanske jag ändock har min Bipolära sjukdom  botten , och när jag mår som jag gör nu , borde jag tejpa min mun och binda mina fingrar , så jag inte kan komma ut med något , för då raser det ut en massa saker i ord antingen genom munnen eller i skrift , som en på verkad människa , allt kommer ut innan jag hinner gå igenom det ,och just nu skulle det verkligen behövas gå igenom , och jag blir rådlös , livrädd tillochmed ibland över vad som kommer ut !!!!
och visst kan man till sina närmaste säga bry er inte om vad jag säger nu , men ord skadar otroligt mycket om dom är fel .
Ok så det här med vargen kommer , när man nu har pratat och pratat om sitt mående , klart att människor runt om inte hör mig längre , fattar !!!
Klart det är jobbigt att hela tiden höra om det här måendet , att aldrig riktigt kunna lite på mig , luta sig mot mig , för man vet aldrig om jag är med .....om jag finns där när det verkligen behövs sen .
Ok jag fattar .
Men det blir tuffare att leva med det då .
och jag varken kan eller vill byta ut mina lyssnandes vänner hela tiden , för att nån ska kunna orka lyssna .Nej ! dom är jag rädd om , och klart jag håller igen , jag vill inte förstöra dom fina vänskaperna jag har .
Tur att jag har en samtals kvinna , men tyvärr kan jag inte bara ringa när jag behöver , nä , för tyvärr är det ju så att när jag äntligen kommer till henne så har jag inget att säga ??? för att jag just då inte är i mina konstiga tankar hm !
Där ljög jag nog , jag inget att säga , ja se det händer inte ofta det inte .
Prata det är nog en av dom gåvorna jag fick i födsel present .
ok 
Utanförskap !
Ja självklart känner jag mig utanför , i tex arbets gruppen , lite så där outsiders , för ingen räknar med mig , och det är bla utav brahet att man tar hänsyn till att jag inte mår bra , så glad för det , men samtidigt gnager det i min själ att jag inte kan vara nån att lita på .... för en sån grupp .
Jag har super tur att jag har vänner som jag umgås med privat /mobilpratar med , i arbets gruppen , jag har super tur ,att ha sådana vänner .
Jätte tacksam för det ;)
Men klart jag känner mig utanför , jag hoppas att jag blir bättre nu om jag får behandling för sköldkörteln , så kan jag leva med min Bipolära del.( om den finns) .
kanske äntligen kan komma igång och leva ett "vanligare" liv.
*
Super virrig är jag nu , troligt för att jag har så mycket som jag ska tänka på , som idag ska jag andra dagen av två till Falun och utreda vad det är för fel på min sköldkörtel.
Jag har en massa önskningar i mitt huvud men dom törs jag inte tänka högt just nu .
Får se efter den här dagen hur man ska känna ????
Jag kommer inte ihåg tider dagar osv , tyvärr så får ni som är mig runt om stå ut med det ett tag ,hopaps jag ett tag .
Berättar mer om besöken när det är klart .
tycker det är dålig inf om sådana här utredningar , så jag kommer berätta .
*
Ha en fin dag !
Kram Kram 
*


Inga kommentarer: