torsdag 6 augusti 2020

Jaha ?

Alltså ? 
Varför ska allting göras om ?
Jag gillade min Blogg som den var , nu får jag leta och lära mig nytt igen , hm vem hade tråkigt och var tvungen att ändra om nått som fungerade ????
Och vad händ e? jo nu är helt plötsligt korten för stora ????
Så för att ni ska kunna se dom i helhet måste ni klicka på dom SUCK !
:(
*

Vänner !
Pratade med en av mina mycket nära vänner idag .
En sån där vän som verkligen ger av sig själv , och framförallt känns det som om hon faktiskt verkligen vill vara en del av mitt liv , så där helhjärtat 
och då har hon en stoooor familj att bry sig om , men det finns ändock plats för mig .
Det är så fantastiskt bra , det värmer så otroligt gott i min själ.
En sån som jag just nu med dåligt självförtroende behöver en vän som visar att den vill ha en i sitt liv .
Jag har så svårt för dom "vännerna" som bara jag måste hålla igång våran vänskap , även fast dom säger att dom uppskattar att jag hör av mig , men ???? vadå funkar inte mobilen åt andra hållet ?
eller har dom helt enkelt inte plast för mig i sina liv ?
Där känner jag att jag nu backar med en del sårad själ , människor som man trodde var riktiga vänner , har helt plötsligt ingen tid för sin "vän" , nja ? 
Alla har vi fullt upp i våra liv ...ja verkligen , men jag har tid med en vän i mitt öra också, och jag kan göra fler saker samtidigt , nu under pandemin tiden är det ett ypperligt sätt att umgås med sina nära och kära .
Att få ändå vara en del av deras liv 
Så gott som alla människor behöver en vän nån gång , men ! man måste vårda sin vänskap även fast man inte just nu "behöver" en vän , för kanske den dagen man behöver en vän så kanske inte vännen är kvar längre .
Jag har flera vänner som jag brukar ha mobil kontakt med , men ! det är jag som hör av mig till dom , nu när jag inte hör av mig , så är det ganska så tyst , någon hör av sig , och oj vad jag kommer vårda dom vänskaperna .
Kan låta barnsligt ! säkert nån som tycker det , som kanske känner att det här jag skriver om handlar om dom , men vänskap är nått fint , det ger så mycket bra , att kunna dela med sig av sina tankar till andra människor , att vända och vrida på sakerna som poppar upp i huvudet , det är sån skön känsla , och att kunna lyssna på andras tankar ger så mycket , så bra känslor att kunna lyssna på andras problem och saker som tynger deras liv , kanske känna att man kunnat gett dom något bra för att man lyssnar , det är viktigt .
Förstår !
Om människor inte orkar lyssna på mig en person som kan tyckas bete sig som en psykisk sjuk hypokondriker , det kan jag förstå , men ! alla kan vi hamna i liknande situationer ! och då kanske någon annan verkligen har behov av någon som kan lyssna .
Jobbigt om det inte finns någon som lyssnar då 
Jag finns här !
Så  ni vet det , jag är en god lyssnare , kanske för att jag själv har varit med om en del i mitt liv , jag kan många gånger verkligen förstå .
Jag har en samtals kvinna tilldelad genom vården , hon är super bra för mig , jag har haft olika , och dom flesta fungerar bra , så bra att dom finns , hon behöver jag inte tänka mig för , vad jag inte kan säga till henne , jag kan säga allt till henne , för hon är "bara" en medmänniska där ute .
Jag har ingen annan relation till henne , så känslomässigt blir det inte svårt .
Så tänk er för !
Vill man förlora en vän bara för att man inte har tid ?
Vänner växer inte på träd !
Jag har några vänner som jag tycker om , som tiden inte passar hur vi än vänder på det , jobbar dom , jag är ledig , och tvärsom passar aldrig ....
men då kanske det är så , inte meningen helt enkelt i detta liv .
Men jag vet ! att dom ändock tänker på mig :) och jag på dom .
Livet är inte super långt , och i den rasandes farten livet rusar förbi nu ...så känns det otroligt kort .
Jag delar med mig här också i mellan åt , så lätt för dom som vill att vara del av mitt liv .
Önskade att fler av mina vänner och bekanta skulle ha blogg , ett lätt och bra sätt att se in i andras liv .
Där som man i regel aldrig når genom vanligt umgänge , så kombinationen är suverän .

Så ! jag blir att känna mig lite ensam .
Vet att det är perioder i mitt liv , och just den här delen av mig själv tycker jag inte speciellt mycket om , den där människan med det dåliga självförtroendet , som gör att jag blir någon som jag absolut inte skulle gilla om jag mötte mig själv .
Vet 
Men den människan som jag gillar finns där under ytan , och den kommer fram ibland :)
Liksom kikar fram mellan det dåliga en liten glimt här och där .
Fast ! skulle jag vara den där som glimtar fram ibland , då skulle min värld stå på ände , japp så är det , men kul är hon ska ni veta , den lyste igenom som mest när jag var tonåring , oj vad jag levde !!!
Visst hamnade jag då också i situationer som skulle vart svåra för vem som helst att kunna bemästra och reda ut . Jag lärde mig med åren att någelunda lyckas trycka undan hon den där "tokiga" , hm ? hur det blev ja det blev så där ibland . Men jag var tvungen att fungera någelunda i livet i samhället .
Hade flera vänner som inte klarade det , dom gick i tex drog världen , eller in på psyket . allt för att dom gick vilse i världen som vi alla måste passa in i .
Så svårt att vara en zigenarsjäl i det här samhället .
Så otroligt svårt 
Men ja då förstår ni att jag inte tycker om mig själv i bland.
jag blev en Bipolär person ???? vad ska man annars kalla det som är avvikande för samhället ???
En vän sa , att hon hade läst om ett kändis barn som ibland som kändis gjorde och sa en hel del saker som inte var ok i den här världen , han är Bipolär , hans kända mor bad media att inte citera han i dom stunderna när ord flyger ut utan tanke och handlingar blir utan genom gång .
Och det funkar för en kändis !
men ! för en Rose-Marie som beter sig "fel" enligt samhällets regler , haha , ingen censurerar det .
Då drar sig folk undan i stället , för inge orkade/orkar med en människa som krånglar .
Jaja det var lite av tankar som fanns i mitt huvud idag .
Skönt känns det att fått ut en del av dom .
:)
Blogga är bra :)
*
Är verkligen super trött idag !
Jobbade natten som var , sov bara till 12 vaknade super kissnödig , och ska man lämna sängen med två hundar som redan är less på den där människan som bara sover , så kan man glömma att lägga sig igen .
Så jag gick upp och ut på en skogspromenad , nån sa man kan ju inte sova gåendes , sant .
Tog mig igenom ganska så lättkammade pälsar på dom bägge två :)
Och hamnade sedan här , men känner nu att all ork rasade ner i skorna , och hamnar det där brukar man aldrig orka plocka upp det igen .



I morgon ska jag och Pennie på det här 
Jag ska bli scannad jag också .
Om det är nått bra ska jag ta Znö nästa gång 

:)
Zytoscanning

Madelaine Lindholm Hundakupunktör & MDT terapeut för djur och människor & Djurkommunikatör

*
Ha en bra dag , och tänk lite på varandra , jorden blir säkerligen bättre för oss alla att leva på då
*




Inga kommentarer: