torsdag 7 maj 2020

Korthuset rasar

Har nu varit sjukskriven sen i nov , trodde inte att det skulle bli så här länge !
Nä verkligen inte , men nu är jag här , gått 25 % sedan i februari , kämpat mig igenom det .
Ja verkligen , jag har byggt och byggt och byggt ..och tyckt att jo men det har ska jag nog nå mitt mål på , Tvingat mig upp och tagit mig igenom mina dagar , Tränat , Mediterat , Motionerat osv på min att göra varje dag lista  och  det har funkat ganska så bra .
Ibland har jag fått panik och tänkt det här kommer aldrig att bli bra , jag kommer aldrig bli "mig själv " igen ...men sen har hoppet kommit igen . 
Jag har klarat att jobba en natt i taget , men med tre dagar efteråt som jag inte har varit människa alls .
Genom otroligt själsligt trött.
Min "förra" läkare som det nu kanske är ??? funderade över om jag verkligen skulle jobba alls , eftersom det blir mindre bra effekt på det efteråt .
Men jag har själv velat liksom haft en fot kvar i jobbet och tänkt att då får det bli flera dagar mest på soffan .
Men !
Hon släppte mig som en het potatis ????
Eller vad det blev , hon visste nog inte hur hon skulle behandla mig när det gäller min psykiska ohälsa ..hon kontaktade Psykiatrin , dom tyckte att jag först skulle utredas när det gällde min sköldkörtel , vilket jag absolut håller med om , kanske det genom det kan tas bort en hel del symptomer , vi var överens om det jag och min "förra" läkare , nu fick jag hel plötsligt en tid vid en läkare (hoppas jag hon är ) en psykiatriker eller om hon är en blivande sådan ???? vet ni jag vet inte.
Men hon skulle göra en bedömning på mig en utredning , om jag verkligen är Bipolär ….
Den diagnosen har jag haft i ca 20 år , fast på den tiden hette det Manodepressiv , men eftersom det inte finns med i min Journal , det är för gammalt för att finnas i datorn , man får inte ha samma åkommor som  man hade förr för det syns ingen stans att du haft det …...
Så skulle det göras en ny utredning SUCK 
Fast när jag nämnt vem som gjort utredningen på mig förut , så blir dom lite så där som folk blir när det är ett tungt namn , ok ? aha ? var det han ….
Vad vet jag ? jag är ingen läkare .
Så jag fick med dålig magkänsla , ta mig till det här mötet.
Det var inget trevligt möte , att verkligen vända sig ut och in för en helt okänd människa som ställer en massa knepiga frågor som du snabbt där ska kunna svara på ???
Och vem är hon då att kunna ge mig en diagnos på en trekvart ???
Men resultatet blev att hon höll med om att jag är Bipolär 2 heter det visst också .
Jaha ?
Blev jag nå mer hjälpt av det ? det som hände nu är bla att  jag  fick en ny läkare , vilket jag inte ville ha tyckte om den andra ,jaha ännu en ny , och en som jag inte gillar ...fick kännas bra ett tag med en bra läkare i alla fall .
Och 
Troligt vist en massa regler från bla Försäkringskassan så måste jag prova att gå upp på 50 % , fast jag knappt klarar av just nu att gå på 25 % ???? men det ska provas .
Ingen vill mer än jag att jag får det att funka jag vill gå upp på min vanliga tid , jag vill slippa springa till Läkare och ha med  "förstående " människor från försäkringskassan att göra .
Jag vill att det ska vara som det har varit .
jag var så nöjd med mitt liv .
Men här sitter jag nu , med en otrolig trötthet i min kropp .
Som jag inte kan komma över hur jag än gör .
Jag önskar det vore vinter , så jag kan krypa ihop i mitt hörn slippa se den härliga solen utanför  mitt fönster , som ropar kom , men min kropp säger GLÖM DET !
Idag försökte jag lossas som tröttheten inte fanns .
men 
Tyvärr jag lurar inte ens mig själv .
Dåligt samvete ! för allt jag inte orkar göra , dåligt samvete för mina fyrbenta underaktiverade hundar (åtminstonde Pennie ) .
Jag vill verkligen inte ligga i min soffa ….halva dagarna .
Korthuset Rasade .
*
i min meditation idag , fick jag en bild av mig själv springandes ifrån en massa olika varelser , bla hästar och enhörningar men det var människor också mm 
Jag var verkligen jagad .
Är det mina känslor som jagar mig ? 
Eller vad ?
*
Jag är ingen människa som gråter , jag skattar hjärtligt lika sällan som jag gråter .
Igår gjorde jag en healing meditation som skulle hjälpa en att släppa en massa .
Igår tror jag att jag grät tre -fyra gånger , första gången över min Tyra som gick bort i skelett cancer , sen var det bara utav dåligt mående .
Kanske man ska gråta mer ?
*
Idag fick jag 
NJUT LITE AV LIVET !
*


Inga kommentarer: