tisdag 9 februari 2021

ännu efter en natt

Vaknat ,försöker finna ork och motivation till att ta mig ur sängen .Känner den där "jetlagen" , lyssnar ? hundarna verkar vila 🙂nej dom var utsläppta av min inneboende ,min vuxna son 🙂
Idag kommer det inte bli allt för många ting gjorda ...bara en färd tills sängläge igen .
Ska in i kväll och ta min andra dos ,Covid 19 vaccination.
Känns just nu riktigt skönt att det snart är fixat ,ett bättre skydd mot ett virus jag inte vill ha på mina något sämre lungor. Har legat i resperator en gång i mitt liv ,och får inga trevliga känslor av den tiden , så ! Jag gör det jag kan för att slippa Hamna där igen .
Sen kan man vända vaccin ut och in ,att ta ,eller inte ta ???? det är vell den stora frågan hos många nu 🤔
Skönt att var och en får välja själv . Jag har försökt läsa för och emot ,och i mitt fall har det ramlar till för . Visar det sig sen att det var ett sämre val ,då får jag ta det då.
Vill kunna träffa barn och barnbarn ,utan rädslan för att bli allt för dålig om jag skulle bli sjuk. Väntar på att min mor och far ska få vaccinet så jag kan träffa dom. 
Vill kunna vara med mina nära nu medans jag är här ....
Min yngsta son och hans sambo ,dom som väntar mitt tredje barnbarn ,den lilla Maj flickan 😍, dom får jag troligt vänta med träff tills man kan vara ute .
Saknar dom alla ❤️❤️
Känner mig mer lugn i själen idag ☀️ hade en rejäl svacka igår . Det får jag leva med  .
Mitt just nu minsta barnbarn Majken snart 4 år  var här igår ,vi byggde Lego hon och jag ,hon är en härlig liten tös att umgås med. Men tyvärr var jag inte så närvarande som jag skulle velat vara 🤔😥🤪men bättre nästa gång.
Natten gick så fort och bra , kände att jag kan mitt yrke , det känns skönt när det man gör känns rätt .och resultatet blir bra .
Skulle vilja berätta 😉men sekretess .
Min arbetskamrat ,mitt över ....gjorde också att natten blev så bra .
Vi pratade religion , jag brukar undvika det och politik , eftersom jag bla är för dålig på ord att använda 😀och tycker att var och en får absolut tycka vad man vill ,så länge det inte skadar nån .
Men att få prata religion med nån i ett  vanlig bra samtal ,det kändes mycket upplyftande. Mycket intressant .
Att få veta vad som gjort att en människa blir religiös ,hur en religiös människa tänker ,utan att bli på tvingad nåns tankar . Super 😍
Har träffat flera religiösa människor i mitt liv ,och många utav dom ,är bland de kärleksfullaste människor jag träffat/träffar  
Blir nog fler intressanta samtal där. 
Nej nu släpa ur min Jetlag kropp ur sängen .
Ser fram emot några dagars ledighet nu .
Ha ett toppen liv nu , ni där ute .
Plocka fram eran kärlek och sprid den på jorden ❤️❤️❤️❤️


Inga kommentarer: