fredag 17 december 2021

Vad ska man säga om 2021

 Börjar med det som var riktigt bra !

Vi fick ett nytt litet barnbarn :) en liten söt flicka föddes till våren.

Melanie 

Så otroligt härligt med en själ till i våran familj.

Tyvärr pga utav all abaskelusker som är runt om så har vi inte träffats så mycket som jag skulle vilja .

Längtar till våren när vi kan vara ute med den lilla söta 

Och 

Sen inte nog med det så kom det ett fyrbent hårigt barnbarn också

Perron Hedwig

Henne får vi ta del utav en hel del , eftersom vi är dag husse/matte åt henne.

Det har livat upp våran tillvaro på många olika sätt .

Mina Damer (som dom är för det mesta nu 6 år bägge ) men ibland är dom verkligen riktiga fröknar som idag när dom fick upp nått spår runt husknuten när vi skulle ta oss till skogen dom och jag , jag liksom bara slinger omkring efter dom , tills jag blir galen och dom lungnar ner sig , Då är dom bara FRÖKNAR !

det skulle banne mig filmats , skulle säkert ge många skratt och igenkännandes på många med sina stora hundar . Då svor jag igen att aldrig fler än max en Lb i framtiden , har verkligen full sjå att hålla dom lugna i kopplet i mellan åt :)

Men det var inte det jag skulle säga ;) utan dom blir riktigt glada när Hedwig kommer , det livar vell upp livet en hel del . Men oj så trötta dom blir när hon åkt hem . Då är det inte mycket liv i pälshögarna.

Annars har livet lufsat på under den här hemskt otrevliga och super tråkiga tiden med Pandemin.

Tur man har en familj, och ett jobb att gå till .

Tänker på dom som sitter helt själva.

Åkte på att få Covid också , blev riktigt dålig (förstårs) , inte så dålig så jag behövde sån vård som typ resperator , men det var troligt tack vare vaccinet som jag tog , men dålig blev jag , låg i över en vecka med 39-40 i feber , blev uttorkad så jag fick läggas in en natt med uppvätskning. Ingen kul tid .Men jag klarade mig bra ändå . Men efter Coviden så har jag liksom inte kommit tillbaka till mitt liv som jag hade före , har haft en lååång period som jag vart mer än låg , (fast läkaren den där unga pojken inte kunde se på 40 minuter att jag var låg ??? ) men alvarligt vart hittar dom alla konstiga läkare ? och äter som en tok mest hela dagarna ,allt som finnsn att stoppa i hålet i ansiktet , som en tröst .... har gått upp en hel del :( och kommer inte ur det . Träningen har jag inte fått igång igen efter Coviden , det verkar sitta en stooor latmask i min kropp som skriker NEJ ! inte idag , kanske inte alls någonsin , så allt jobb jag lagt ner på att få en mer hållbar kropp är borta !!!!

Haft en lååång tid som jag bara gjort absolut det jag måste , som om någon då har fått tagit mig i kragen och släpa runt mig i göromålen , känslan har varit att det inte spelar någon roll vart jag är eller vad jag gör för inget kändes riktigt .bra . Bara längtat efter att få sitta i mitt soff hörn och sticka lite och titta på serier .

Alltså ??? det är ju inte jag .

Men lite bättre har det blivit , jag har till och med jul pyntat :) japp

men nog är det väldigt stiltje i mitt liv .och helst vill jag sitt ai soffhörnet och äta nått gott.

Tur man har hundar som ska ut på sina promenader .

Annars kom jag nog inte ur den där soffan speciellt ofta.

Och så tacksam och glad över alla mina vänner där ute som kan prata bort någon timme eller två :)

Ni gör ofta min dag !

Vi hade en jobbig vår sommar med Pennie som hade svårt med sitt öga , sjukdomen Glaucom/grönstarr, hon hade en besvärlig tid och inte vet vi hur länge hon haft ont i detta öga , hon fick till slut tvunget operera bort ögat . Hon har det på det andra ögat också , men det ser bättr eut enligt specialister. Så vi får hoppas det får vara ok i många år till .

Så tiden gick till henne , så klart , så i slutet på sommaren fick vi en vecka i Lappland :)

En super härlig vecka , jag min man och våra Damer 

Och 70 talaren förstårs 

Annars har året liksom lunkat på 

Jag har försökt att komma igång med min lilla hund tränings grupp , jodå några trevliga själar dök upp med sina pälsklingar , sen kom det kalla vädret , och sanningen att säga gillar jag inte att frysa ...mindre nu än förr . Så jag lägge rdet på is till våren och hoppas några vill vara med då och aktivera sina hundar .

Jag har försökt nu i två år att få tag i en liten Cavalier Flicka , vi står i kö , men oj vilka köer det är på en sådan liten tös .

har en längtan att få träna och ställa ut en sådan liten fröken , ser verkligen fram emot det .

men !!! kanske det blir våran tur nästa år , kanske 2022 blir året då det kommer en liten tös till oss ;)

Sen har vi Lb , alltså så många kullar det finns här och där , några som jag är mer intresserad av , och någon som kanske kommer nästa år som jag är otroligt intresserad av , MEN jag orkar inte fler stora nu , så sånt är livet . Det får bli i framtiden lååång fram hoppas jag , så min aDamer kan hänga med många år till ;)

Ja det här var en liten kort samman fattning av detta år .

Det har varit tufft på många sätt men vi har ridit ut det mesta .

Så nu hoppas vi och ber att 2022 ska bli ett bättre år för oss alla .

Kram till er där ute .

Hoppas ni får en riktigt fin Jul trots allt !

:)






Inga kommentarer: